CAFETARIA ELITE

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 947 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cafetaria Elite. Meer weten? Ontdek meer

4 dec 2022 om 12:11 Eten binnen 15 minuten op een zondagavond en ook nog lekker
2 dec 2022 om 20:33 Snel bezorgd, vriendelijke en prima eten.
20 nov 2022 om 22:07 Ei op de pizza was gedeeltelijk nog rauw, m.a.g. doorgelekt en pizza vastgeplakt in midden van de doos
18 nov 2022 om 0:20 Snel bezorgd en lekker
6 nov 2022 om 19:25 Al heel vaak bestellingen tevreden afgehaald. Deze keer laten bezorgen. Gekozen tijd was 17:00 en bezorgtijd was 17:50.. Nu kan ik daar nog mee leven maar de pizza was bijna koud dus dat is niet lekker en vooral als je er zo lang op hebt gewacht.
5 nov 2022 om 23:11 The food delivery was awful the pizza was destroyed but they fixed it in the fastest possible time
2 nov 2022 om 7:01 Bestelling geaccepteerd, heb een bevestigingsmail gehad maar geen eten
31 okt 2022 om 20:49 Eten was warm bij aankomst. We hadden pizza besteld. Korst verbrand en deeg niet volledig gaar. Vriedin uiteindelijk ook nog ziek geworden. Gelukkig zelf na twee stukken gestopt met eten. Pizza os van dramatische kwaliteit.
25 okt 2022 om 21:18 Kwam koud aan, geen smaak niks
8 okt 2022 om 0:00 Degelijk en snel
30 sep 2022 om 21:56 Eten was nog redelijk warm en kreeg netjes een telefoontje van hun waar ik stond
27 sep 2022 om 19:58 Jammer.. dat je wat langer moet wachten op je eten, oké, da's nog tot daar aan toe; heb erger meegemaakt. Maar dan is je kapsalon dus gewoon koud met een heel klein beetje kaas, verbrandde harde stukjes kipdöner en amper saus. Top Elite! Klaar mee!